Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE BUCATE PE ROATE

(operator de date cu caracter personal nr. 31590)

S.C. BUCATEPEROATE S.R.L., denumita in continuare ”BUCATE PE ROATE”, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.bucateperoate.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest website.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, BUCATE PE ROATE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
• dreptul la informare (art. 12)
• dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13)
• dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art. 14)
• dreptul de a se adresa justitiei (art. 18)

Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre BUCATE PE ROATE si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

1. DATE SOLICITATE

BUCATE PE ROATE solicita clientilor urmatoarele date de identificare: INFORMATII CLIENT
• Nume
• Prenume
• Contact secundar
• E-mail
• E-mail secundar
• Denumire operator economic
• Adresa postala
• Telefon
• Fax

ALTE INFORMATII
• Numarul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului
• Cod Fiscal/Cod Unic de Inregistrare

BUCATE PE ROATE colecteaza urmatoarele tipuri de date de la vizitatorii www.bucateperoate.ro:
• adresa IP (Protocol Internet)
• programul de navigare (browser) folosit
• sistemul de operare folosit
• numele domeniului referent (prin intermediul caruia vizitatorul a ajuns la www.bucateperoate.ro)
• orele de acces, durata vizitei si paginile vizitate
• hostname-ul ISP-ului

BUCATE PE ROATE poate folosi datele statistice sau datele anonime, rezultate in urma prelucrarii, in urmatoarele scopuri:
• realizarea de rapoarte/analize
• realizarea  de informari in scopuri proprii

2. UTILIZAREA DATELOR SOLICITATE

BUCATE PE ROATE utilizeaza datele solicitate clientilor sai pentru:
• intocmirea contractelor de prestari servicii, in cazul in care clientul solicita acest lucru.
• intocmirea facturilor fiscale, reprezentand contravaloarea produselor si serviciilor achizitionate de catre persoanele vizate.
• pentru a anunta clientii despre ofertele si promotiile BUCATE PE ROATE, cat si pentru a le comunica informatii despre starea retelei si eventuale lucrari de mentenanta/intreruperi in furnizarea serviciilor.

  • pentru a imbunatati departamentul de marketing si a avea o imagine clara despre folosirea serviciilor noastre.

BUCATE PE ROATE utilizeaza datele colectate de la vizitatori, cu scop statistic si pentru imbunatatirea serviciilor furnizate. Aceste date nu se dezvaluie niciunei persoane fizice sau juridice, in afara BUCATE PE ROATE, sub nicio forma.

3. CONTROL, ACCES SI SECURITATE

BUCATE PE ROATE garanteaza confidentialitatea informatiilor personale. Informatiile personale ale clientilor BUCATE PE ROATE sunt stocate si procesate prin intermediul WHMCS versiunea 4.2 (informatii suplimentare la www.whmcs.com).

Informatiile personale ale unui client sunt accesibile clientului respectiv si operatorilor BUCATE PE ROATE. Accesarea informatiilor personale se face pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, care sunt diferite pentru fiecare client in parte.

4. PLATI ONLINE

In acest moment, BUCATE PE ROATE nu permite efectuarea platilor online.

5. INCETAREA COLABORARII

In cazul in care prin intermediul unor medii publice, unul sau mai multi clienti denigreaza imaginea subscrisei, aduce injurii angajatilor sau partenerilor sai, BUCATE PE ROATE isi rezerva dreptul de a suspenda/inceta colaborarea cu acel client, fara o notificare prealabila, totodata incetand orice obligatie a BUCATE PE ROATE.
In cazul abuzurilor verbale, scrise sau publicate in orice alta maniera, care nu sunt fondate/intemeiate si cu buna stiinta sunt facute publice sau folosite ca unic scop de a strica reputatia sau a crea o imagine negativa persoanelor amintite anterior, se va demara, de asemenea, o procedura judiciara, in fata instantei judecatoresti competente, impotriva clientului care aduce nefondat aceste injurii , in scopul obligarii acestuia la plata de daune morale sau materiale.
In cazul in care clientul in culpa beneficiaza de promotii, ce implica oferte gratuite, care sunt oferite spre utilizare, insa sunt proprietatea subscrisei, clientul va pierde irevocabil dreptul de a beneficia de acestea.
In cazul in care clientul doreste recuperarea respectivelor promotii sau intrarea in posesia acestora, clientul va plati o remuneratie aferenta, insa numai in urma unei hotarari judecatoresti ce dispune in acest sens.

5.1 MINORI

BUCATE PE ROATE nu vinde produse si/sau servicii persoanelor minore. BUCATE PE ROATE poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate persoanelor minore, in masura in care acestea sunt achizitionate de catre un adult. Accesarea website-ului bucateperoate.ro se poate realiza de catre persoanele minore, numai sub supravegherea parintelui sau a tutorelui legal.

6. VALABILITATE

Prezenta nota de confidentialitate este valabila pentru o perioada nedeterminata.

BUCATE PE ROATE isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului document, motiv pentru care clientii sunt rugati sa il consulte periodic.
Informatiile sensibile sau cu caracter personal vor fi folosite si facute publice de BUCATE PE ROATE numai in urmatoarele cazuri:
• la cererea autoritatilor competente, in cazul unei anchete legale.
• in cazul disputelor financiare.
• necesitatatea clarificarii diverselor situatii sau evenimente neplacute pe care un client le poate crea.

Prejudiciile de imagine sau afirmatiile nefondate vor fi, in acest caz, motive intemeiate pentru a identifica persoana in cauza.