Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
 

Catering

Meniuri Catering Evenimente

Catering
Meniu bufet suedez 01 Nou

Meniu Bufet Catering 01 !Nou!

Acest meniu bufet catering intruneste conceptul de mancare sanatoasa si gust natural pentru un eveniment cu buget restrans.

Meniu Bufet Catering 02

Quiche cu praz, bacon si baby spanac; blini cu somon – acestea sunt doar doua din produsele vedeta ale acestui meniu catering pentru evenimente.

Meniu Bufet Catering 03

Continutul acestui meniu catering ofera o interpretare contemporana a ingredientelor atat de proaspete si fara conservanti potrivite pentru orice eveniment.

Meniu Bufet Catering 04

Varianta aceasta de meniu bufet suedez va propune preparate culinare atent selectionate, iar pricomigdala cu crema de vanilie este alegerea perfecta pentru un meniu de evenimente.

Meniu Bufet Vegetarian

Icre de fasole si vol au vent cu ciuperci… fac parte din recomandarile noastre pentru meniul bufet suedez vegetarian pentru evenimente.

Coffee Break - Catering

Coffee Break

Croisantele, pateurile proaspete si cafeaua noastra reprezinta ingredientele pentru o pauza de cafea reusita la orice eveniment din Bucuresti sau proximitate

catering_meniu_bufet_kofta

Meniu Bufet Catering Kofta

Meniu special la un pret promotional cu preparate din diferite culturi pentru un eveniment cu stil.

Catering Evenimente

Catering

Bucate pe Roate ofera servicii complete de catering si organizare evenimente. Asiguram logistica necesara oricarui tip de eveniment, petreceri corporate, evenimente mondene, conferinte, lansari de produs, nunti, botezuri sau aniversari. Echipa tanara si dinamica, anii de experienta in domeniu, precum si certificatele dobandite, ne recomanda ca parteneri de incredere in organizarea evenimentelor de succes.

Catering
Catering
Catering
Catering Evenimente Corporate

Catering Evenimente Corporate

Inspirate din comunitate.

De la petreceri de amploare, trade-show-uri si lansari de produs, la evenimente de team building si intalniri de afaceri intime, lucram in mod regulat cu companii mari si mici din zona Bucuresti. Evenimentele noastre de team building au devenit favoritele companiilor cu care colaboram oferind servicii de calitate.

Catering Nunti, Botezuri

Inspirate din dragoste.

Imbinand in mod inedit meniuri personalizate si prezentari rafinate, intelegem modul in care detaliile lucreaza impreuna armonios, pentru a crea experinte memorabile pentru tine si invitatii tai. Imbratisam privilegiul da a va ajuta in cele mai importante evenimente ale vietii cu servicii de catering de calitate.

Catering nunta botez
Catering evenimente speciale

Catering Evenimente Speciale

Inspirate de incredere.

Suntem aici pentru tine. In calitate de ghizi culinari si experti consilieri, vom orhestra orice eveniment special, aniversare, zi de nastere, petrecere privata sau gala de afaceri. Fie bufet suedez, cina cu servire la masa, sau receptie, creativitatea si gustul rafinat vor transmite excelenta. Seriviciile noastre de 5 stele sunt disponibile in Bucuresti si proximitate.

81

Clienti corporate

232

Evenimente organizate

6211

Meniuri livrate

Contactati-ne!

Catering

Puteti solicita serviciile Catering Evenimente Bucate pe Roate apelandu-ne la:

037-117-8817

Sau pe cale electronica, folosing formularul de contact de mai jos:

[]
1 Step 1
Nume si prenumeyour full name
Data evenimentof appointment
Tip evenimentyour full name
Nr. de persoaneyour full name
Observatiimore details
0 /
Previous
Next
powered by FormCraft
 • ApaNova
 • BancPost
 • Brico
 • Ikea
 • Nivea
 • Oracle
 • Petrom
 • Philips
 • Ponderas
 • Siemens
 • UniCredit
 • WorldClass